Skip to main content

Makkum Beach Resort
3.7/5 Waardering (28 beoordelingen)

Luxe vakantievilla's aan het water in Makkum, Friesland, voor wie wil genieten van een ontspannen vakantie aan het strand en het IJsselmeer.

Luxe vakantievilla's aan het water in Makkum, Friesland, bieden een bijzondere ervaring voor wie wil genieten van een ontspannen vakantie aan het strand en het IJsselmeer.

makkum15
makkum12
makkum19
makkum17
makkum13
makkum18
makkum14
makkum1

Beach Resorts Makkum presenteert een divers aanbod van villa's, elk met unieke kenmerken en voorzieningen om aan uiteenlopende behoeften te voldoen. Of het nu gaat om een rietgedekte villa, een villa op de dijk met een adembenemend uitzicht over het IJsselmeer, of een direct aan het strand gelegen villa, de mogelijkheden zijn gevarieerd en overvloedig. Deze vakantievilla's garanderen een luxueuze ervaring aan het water en zijn geschikt voor groepen tot maximaal 12 personen.

Dijkvilla:
De dijkvilla's bevinden zich bovenop de dijk die het IJsselmeer omringt. Deze accommodaties bieden plaats aan maximaal 6 personen en zijn zorgvuldig ontworpen om een fantastisch uitzicht te waarborgen. Met een prachtig panorama over het IJsselmeer, is dit een uitgelezen plek om te genieten van de omgeving.

Strandvilla:
De luxe vrijstaande strandvilla's zijn geschikt voor maximaal 8 personen. Ze bevinden zich direct aan het strand of in de nabijheid ervan. Dit geeft gasten de mogelijkheid om op elk gewenst moment te genieten van de zee en het zand, en zo het meeste uit hun strandervaring te halen.

Vissersvilla:
De vissersvilla's zijn charmante rietgedekte accommodaties, geschikt voor maximaal 8 personen. Wat deze villa's extra bijzonder maakt, is het afgeschermd terras boven het water. Dit creƫert een intieme sfeer en biedt een unieke gelegenheid om te ontspannen en te genieten van het waterlandschap.

Beach Resorts Makkum biedt een scala aan luxe vakantievilla's, elk met een eigen karakter en uitstraling. Deze villa's zijn de ideale keuze voor wie op zoek is naar een luxueuze vakantie aan het water in Friesland. Of het nu gaat om het adembenemende uitzicht vanaf de dijkvilla's, de directe nabijheid van het strand bij de strandvilla's, of het bijzondere terras boven het water bij de vissersvilla's, deze accommodaties beloven een unieke en verkwikkende vakantie-ervaring.

Bovendien is het mogelijk om een vakantievilla te kiezen met een eigen steiger, zodat gasten hun boot gemakkelijk kunnen aanleggen, wat een extra vleugje luxe toevoegt aan de ervaring. Kortom, Beach Resorts Makkum biedt luxe vakantievilla's aan het water die aansluiten bij diverse wensen en die zorgen voor een onvergetelijke vakantiebeleving.

Contact

Partnership

Bereik een breder publiek, vergroot uw zichtbaarheid en verhoog uw boekingen! Laat uw accommodaties schitteren aan het water!

Bekijk HIER de partnershipmogelijkheden