Skip to main content

Vakantiepark LES POUYADES
3.5/5 Waardering (48 beoordelingen)

Vakantiepark Les Pouyades aan een meer een prachtige stek voor sportvissers (o.a. Karper tot 40 pond)

Vakantiepark Les Pouyades ligt vlak buiten het plaatsje Magnac Laval, 55 km ten noorden van Limoges. Een ongekende stek voor sportvissers en een comfortabele familievakantie

 

 

Bovenstaand filmpje van Pouyades van Paul van der Zijden vonden we op youtube

Dit kleinschalige vakantiepark (12 bungalows) beschikt over een 9 ha groot vismeer, met o.a. karper, snoek, baars en voorn. U kunt hier gratis vissen, mogelijk zelfs letterlijk vanaf uw terras. De ruime en comfortabele bungalows op het park beschikken allemaal over een schuurtje waar u uw vismateriaal kunt opbergen.


In de omgeving van vakantiepark Les Pouyades kunt u leuk wandelen en ATB-fietsen. De omliggende pittoreske dorpjes Bellac, Dorat en Magnac zijn zeker een bezoek waard. 

Nachtvissen is op het meer niet toegestaan. Indien u buiten het park wenst te vissen is een lokale viskaart verplicht. In het meer kan niet worden gevaren en niet worden gezwommen. Het park is uitstekend te bereiken via de A20. U krijgt bij aankomst op vakantiepark Les Pouyades een welkomstpakketje met de eerste huishoudelijke behoeftes.

Vakantiepark Les Pouyades is te boeken via 

Partnership

Bereik een breder publiek, vergroot uw zichtbaarheid en verhoog uw boekingen! Laat uw accommodaties schitteren aan het water!

Bekijk HIER de partnershipmogelijkheden