Skip to main content

Tusken de Marren
3.8/5 Waardering (156 beoordelingen)

Tusken de Marren is een prachtig vakantiepark aan het water in Akkrum

Recreatiepark Tusken de Marren is een idyllisch vakantiepark gelegen aan het water in de betoverende omgeving van Akkrum, Friesland. 

tusken15
tusken12
tusken13
tusken14
tusken17
tusken16
tusken1

Het park omvat zes diverse categorie├źn van villa's en chalets, ontworpen om aan verschillende behoeften te voldoen en biedt onderdak aan groepen van 2 tot 14 personen. Alle verblijven hebben een directe ligging aan het water, elk voorzien van een eigen aanlegsteiger die uitnodigt voor het aanmeren van een sloep of boot.

Bijzondere aandacht is besteed aan de toegankelijkheid van de accommodaties; er is zelfs een vakantiehuis met speciale aanpassingen om gasten met beperkte mobiliteit te verwelkomen.

De moderne vakantieverblijven zijn rijk uitgerust met alle moderne gemakken die men mag verwachten. Dit omvat een volledig ingerichte keuken met apparatuur zoals een vaatwasser, magnetron en koffiezetapparaat. De open indeling omvat tevens een eetruimte en een comfortabele zithoek.

Elke accommodatie beschikt over een eigen badkamer, een flatscreen televisie en gratis wifi.

Extra Luxe
Voor degenen die een extra vleugje luxe zoeken, zijn er vakantiehuizen met wellnessfaciliteiten, zoals een sauna, jacuzzi, een sunshower, of een combinatie van deze elementen.

Contact

Partnership

Bereik een breder publiek, vergroot uw zichtbaarheid en verhoog uw boekingen! Laat uw accommodaties schitteren aan het water!

Bekijk HIER de partnershipmogelijkheden