Skip to main content

Vissen op Vakantiepark Beekse Bergen
3.5/5 Waardering (36 beoordelingen)

Beekse Bergen is een populaire bestemming bij vissers die een weekend, midweek of week met het gezin weg willen én vissen.

Vissen vanuit je vakantiehuis

Vakantiepark Beekse Bergen beschikt over een aantal Jungalows aan het Victoriameer waar je direct vanuit je huisje kunt vissen. Als gast van het vakantiepark mag je er vissen onder woorwaarde dat je in het bezit bent van een vispas.

Bekijk HIER de beschikbaarheid

Victoriameer - Grote karper

Beekse Bergen is een populaire bestemming bij vissers die een weekend, midweek of week met het gezin weg willen én vissen. Het grote victoriameer dat in directe verbinding staat met het Wilhelminakanaal.

vissen beekse bergen vov2

Het victoriameer kent een goed visbestand, Het aanbod aan wit- en roofvis varieert van brasem, voorn en winde tot grote karpers, snoek, baars en paling. Regelmatig worden er vissen gevangen boven de 20 kg. 

 Als je een indruk zoekt van het karpervissen op Beekse Bergen, bekijk dan in ieder geval eens onderstaande video van Mario Gijbels van dreambaits. Hij viste een lang weekend met zijn gezin op de Beekse Bergen en in het filmpje laat hij zijn aanpak zien. Er komen verschillende karpers voorbij, waaronder zelfs een karper boven de 20 kg.

 

Ook teamlid Luke van Boezembaits viste in 2018 een sessie op Beekse Bergen vanuit zijn vakantiewoning aan het water, en met succes.

 

Voorkeursligging aan het water boeken

Als je naar Beekse Bergen wil om te vissen wil je natuurlijk een huisje of plek direct aan het water boeken. Het is mogelijk om een accommodatie te reserveren met speciale kenmerken door in de zoek en boek te filteren op diverse voorkeuren. Heb je een voorkeur voor bijvoorbeeld de ligging van je accommodatie (aan het water/dichtbij het centrumgebouw etc.) of wil je graag een specifieke accommodatie kiezen via een nummer op de plattegrond? Dan kun je dit tijdens het boeken aangeven.

Jouw voorkeur wordt vanaf € 25,- voor je vastgelegd (de definitieve prijs is afhankelijk van je verblijfsdatum en voorkeur). Kom je kamperen? Dan kun je jouw voorkeur voor deze kampeerplek doorgeven vanaf € 9,95.

Bekijk HIER de beschikbaarheid 

Contact

Partnership

Bereik een breder publiek, vergroot uw zichtbaarheid en verhoog uw boekingen! Laat uw accommodaties schitteren aan het water!

Bekijk HIER de partnershipmogelijkheden